Normal_pexels-pixabay-261909

Welkom bij de Nationale Onderwijsgids. De plek voor docerend en lerend Nederland. Hier vind je al het laatste nieuws over het onderwijs, interessante artikelen, evenementen, vacatures en allerlei andere content gerelateerd aan het onderwijs. De website is onderverdeeld in verschillende segmenten. Hierdoor kun je gericht zoeken naar nieuws en content die voor jou interessant is. Van kinderopvang tot de universiteiten: voor alle segmenten in het onderwijs kun je bij ons terecht.

Onderwijsmarketing

Op de Nationale Onderwijsgids kun je als organisatie of bedrijf gebruikmaken van onderwijsmarketing. Hierbij plaats jij jouw content op onze gids en bereik je een relevante groep mensen. Onderwijsmarketing kan gebruikt worden voor onder andere vacatures, content en artikelen. Er is veel mogelijk op het gebied van onderwijsmarketing doordat de gids in eigen beheer is. Ook als jouw vorm van content er niet tussen staat, kunnen we kijken naar een passende oplossing.

 

Bereik

De Nationale Onderwijsgids heeft maandelijks 130.000 relevante bezoekers en wordt daarnaast door 160.000 mensen gevolgd op de sociale media. Het bereik van de gids is dus enorm waardoor jouw content altijd bezoekers aantrekt. Deze bezoekers en volgers lezen al het nieuws, bekijken vacatures en lezen interessante artikelen op de Nationale Onderwijsgids. 

 

Content

Organisaties en bedrijven die gebruik maken van onderwijsmarketing plaatsen content op de gids. Deze content bestaat uit vacatures, artikelen, blogs, interviews, evenementen en nog veel meer! Wil je jouw content terugzien op de Nationale Onderwijsgids en jouw doelgroep bereiken? Begin dan vandaag nog met onderwijsmarketing door contact op te nemen met onze mediapartner Zichtbaar24