Normal_pexels-pixabay-289737

Bij de Nationale Onderwijsgids kun je gebruikmaken van onderwijsmarketing. Dit is het plaatsen van vacatures, artikelen of andere content op onze gids. Door het grote bereik van de Nationale Onderwijsgids creëer je naamsbekendheid of kun je gemakkelijk op zoek naar nieuwe werknemers via de vacaturebank. Doordat de gids afgericht is op een specifieke sector krijg je enkel relevante sollicitanten en relevant verkeer op jouw website. Maar hoe werkt onderwijsmarketing bij ons? Wij leggen je het graag uit in de tekst hieronder. 

Mediapartner

Onderwijsmarketing is een dienst die je afneemt bij onze mediapartner Zichtbaar24. Samen met Zichtbaar24 bespreek je de mogelijkheden en jouw wensen. Er is veel mogelijk bij ons doordat wij de gids geheel in eigen beheer hebben. Twijfel daarom niet om jouw vraag te stellen!   

Plaatsen van vacatures

Zodra je met Zichtbaar24 afspraken hebt gemaakt over onderwijsmarketing, rest het plaatsen van jouw content. Dit kan op vier manieren: 

 

  1. Je plaatst zelf de content in jouw eigen mediaportaal. Onze medewerkers controleren de content en plaatsen hem vervolgens op de gids.
  2. Je plaatst de content in jouw eigen feed wanneer er bijvoorbeeld veel vacatures beschikbaar zijn.
  3. Een van onze medewerkers plaatst jouw content op de gids. Zij kunnen bijvoorbeeld vacatures rechtstreeks van jouw website halen waardoor je compleet ontzorgt wordt. 
  4. Je kunt ook een enkele vacature, blog of andere content plaatsen op de Nationale Onderwijsgids. 

Nadat jouw content online staat doet de Nationale Onderwijsgids zijn werk! De gids wordt maandelijks bezocht door 130.000 bezoekers. Deze hebben affiniteit met de sector waardoor je zeker weet dat je relevante sollicitanten en bezoekers krijgt. Het grote bereik vergroot de kans op sollicitanten voor jouw organisatie en zorgt voor meer verkeer op jouw website. 

Wil jij op een kwalitatieve manier sollicitanten werven? Neem dan contact op met Zichtbaar24 en begin met onderwijsmarketing op de Nationale Onderwijsgids!