Normal_pexels-pixabay-265076

Onderwijsmarketing brengt vele voordelen met zich mee voor jouw organisatie. Het plaatsen van vacatures of artikelen op de Nationale Onderwijsgids zorgt voor meer verkeer en naamsbekendheid voor jouw organisatie.

Voordelen onderwijsmarketing

  • Zichtbaarheid: Door vacatures te plaatsen onder de specifieke sectoren en doelgroepen vind je enkel geschikt personeel voor jouw vacatures en ben je online vindbaar. 
  • Bereik: Door de bekendheid van de Nationale Onderwijsgids heb je een groot bereik binnen de sector. Maandelijks bezoeken 130.000 mensen de Nationale Onderwijsgids. 
  • Makkelijk gebruik: De Onderwijsgids is makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je zelf de vacatures plaatsen wanneer jij wilt. Hierdoor blijf je altijd up to date op de gids. 
  • Werving: Door de vacaturebank op de Nationale Onderwijsgids werf je makkelijk het juiste personeel en richt je de vacatures op de doelgroep die jij wilt bereiken. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onderwijsmarketing bij de Nationale Onderwijsgids? Neem dan contact op met onze mediapartner Zichtbaar24 en begin vandaag nog met adverteren!