Normal_pexels-pixabay-289738

Er zijn al vele bedrijven jou voorgegaan in het gebruik van onderwijsmarketing, en met succes! Hieronder lees je enkele bedrijven en hun ervaring met onderwijsmarketing op de Nationale Onderwijsgids. Zij maken vaak gebruik van de vacaturebank, de Onderwijsagenda of plaatsen regelmatig artikelen op de Nationale Onderwijsgids.

KPC Groep

Al langere tijd plaatst KPC Groep op de Nationale Onderwijsgids. Zij plaatsen voornamelijk webvertorials en blogs en bereiken hiermee de specifieke doelgroep die past bij hun organisatie. Zo kunnen zij bijvoorbeeld continu hun nieuwe cursussen onder de aandacht brengen bij docenten en onderwijsprofessionals. Ook schrijven er regelmatig betrokkenen van de organisatie een blog over hun ervaringen in het onderwijs. Door de goede ervaring en altijd resultaat is KPC Groep nog steeds actief op de Onderwijsgids. 

 

Eurocollege

Het Eurocollege plaatst regelmatig vacatures en open dagen op de Onderwijsgids. Hierdoor brengen zij de open dagen onder de aandacht van de juiste doelgroep en vinden ze geschikt personeel via de vacaturebank van de Nationale Onderwijsgids. Daarnaast gebruikt het Eurocollege, evenals KPC Groep, ook de ingezonden artikelen en blogs. Middels deze teksten brengen zij ervaringen van leerlingen met het onderwijs op het Eurocollege of bijvoorbeeld hun stageplekken onder de aandacht bij lerend en docerend Nederland.

 

Stichting Lezen

Stichting Lezen plaatst regelmatig vacatures op de Nationale Onderwijsgids. Door de vacatures te plaatsen in de vacaturebank vinden zij geschikt personeel voor de functie die binnen de organisatie te vullen zijn. Daarnaast schrijven zij blogs over de ervaringen binnen het onderwijs op de Nationale Onderwijsgids. 

 

Willem de Zwijger College

Net als Stichting Lezen plaatst het Willem de Zwijger College geregeld vacatures in de vacaturebank van de Nationale Onderwijsgids. Hier zoeken zij naar verschillende docenten, websitebeheerders en TOA’s. Door de specifieke doelgroepen binnen de Nationale Onderwijsgids vinden zij altijd het juiste personeel voor de functies. 

 

Stichting NOB

Stichting NOB plaatst veel vacatures op de Nationale Onderwijsgids voor functies in het buitenland. Bijvoorbeeld een vacature voor leerkracht Nederlands in Tanzania. Door het grote bereik van de Nationale Onderwijsgids kunnen zij functies vervullen in het buitenland en het onderwijs uitbreiden in deze landen. 

 

Maak ook gebruik van onderwijsmarketing

Begin vandaag nog met onderwijsmarketing op de Nationale Onderwijsgids en kom in contact met de juiste doelgroep voor jouw vacatures of andere advertenties. De hoge zichtbaarheid en kwalitatieve kandidaten zorgen voor succes voor onderwijsmarketing.