Normal_pexels-pixabay-267586

Het plaatsen van een vacature op de Onderwijsgids zorgt voor meer zichtbaarheid en kwalitatieve reacties op vacatures. Door de specifieke focus op de onderwijssector is de Nationale Onderwijsgids de perfecte plek voor het uitzetten van onderwijsvacatures. Zodra de vacature is aangeleverd en geplaatst is deze direct zichtbaar voor de juiste doelgroep, namelijk docenten, onderwijsprofessionals of mensen die affiniteit hebben met en voor het onderwijs. Hierdoor voorkom je grote tijds- en budgetinvesteringen voor mogelijke sollicitanten die niet aan de vereisten voldoen. Bij de Onderwijsgids profiteer je dus altijd van een kwalitatief wervingsproces!

 

Het aanleveren van vacatures

Bij de Nationale Onderwijsgids kun je op verschillende manieren vacatures aanleveren: 

  • Eigen mediaportaal: Het is via onze mediapartner Zichtbaar24 mogelijk om inloggegevens te krijgen voor jouw eigen mediaportaal. Zo kan jij in jouw eigen omgeving direct vacatures aanleveren en krijg je een voorbeeld van hoe jouw vacature op de Nationale Onderwijsgids getoond wordt. Nadat de vacature is ingediend, controleren wij of alles naar behoren is ingevuld. Hierna wordt de vacature op de gids geplaatst, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.
  • Eigen feed: In het geval dat er veel onderwijsvacatures beschikbaar zijn, is er de mogelijkheid om een eigen feed te krijgen op de Onderwijsgids. Hierdoor kan jouw organisatie in grotere getalen op jullie eigen werkwijze de vacatures aanleveren
  • Handmatig door onze marketingmedewerkers: Heb je zelf geen tijd om de vacatures aan te leveren? Geen probleem. Onze contentmarketeers kunnen de vacatures rechtstreeks voor jou plaatsen vanaf de website van jullie onderwijsorganisatie. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een aangepaste vacaturetekst per mail aan te leveren, die onze marketeers gebruiken voor de handmatige plaatsing.
  • Eenmalig: Het is uiteraard ook mogelijk om eenmalig een vacature te plaatsen op de Nationale Onderwijsgids. We plaatsen de vacature dan handmatig voor jou. 

Specifieke doelgroep

Op de Nationale Onderwijsgids is het mogelijk om de doelgroep nog verder te specificeren. Bij ons kunnen bezoekers zoeken op bepaalde sectoren door middel van filters en zoektermen. Hierdoor zoek je gericht naar geschikte sollicitanten voor de vacatures. Het specificeren van de doelgroep zorgt ervoor dat jij de juiste mensen vindt en die bereikt voor jouw vacatures.

Begin vandaag nog met adverteren op de Nationale Onderwijsgids!